AVONDZON

Nicolas Mengélaan 6
8301 HEIST
Res.Avondzon. Prachtige nieuwbouwappartementen aan de toekomstige wandelboulevard te Heist, dichtbij het Heldenplein.
90 % verkocht

BAHIA

Zeedijk 812-813
8300 HET ZOUTE
Nieuwbouwproject 'Bahia'. Prachtige mezzanine- en duplexappartementen in een nieuwbouwresidentie op de Zeedijk - Het Zoute, vlakbij Albertplein en de winkels van Kustlaan. Ruime woonkamers met prachtig en wijds zeezicht, open keuken met alle comfort. Appartementen en terrassen met subliem zeezicht en zon. Prijzen vanaf € 1.740.000,- . 2 vlot bereikbare gelijkvloerse verdiepingen vanaf € 750.000,- verkrijgbaar. Meer info op kantoor. Ref. P703

BEL AIR

KNOKKESTRAAT 220
8300 HEIST
Laatste duplex-appartement . Ook nog enkele goed bereikbare, ruime garageboxen te koop.
90 % verkocht

BEL ETAGE

Nieuwstraat 8
8300 KNOKKE
Nieuwbouwwoning gelegen nabij Duinenwater, de nieuwe golf en vlakbij het centrum van Knokke.Op het gelijkvloers is er de inkom met toegang naar de bureelruimte/extra slaapkamer met bergruimte (mogelijkheid hier een douchekamer te maken), bergruimte en apart toilet, koertje. Op het eerste verdiep is er een ruime woonkamer en open keuken, vooraan een mooi zuidgericht terras. Het tweede verdiep heeft 2 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en inloopdouche. De woning wordt casco verkocht waarbij u de keuze heeft om de afwerking zelf in handen te nemen, afwerking in samenspraak met de bouwheer is eveneens mogelijk! Meer info vrijblijvend te verkrijgen op onze kantoren.

BRUNELLO

Leopoldlaan 77
8300 KNOKKE
14 % verkocht

CULATELLO

Vlamingstraat 7-9
8301 HEIST
Res.Culatello. Zeer ruime woonappartementen met luxueuze afwerking vlakbij het Heldenplein en centrum Heist. Alle appartementen beschikken over ene grote living, ( min 30m²),2 ruime slaapkamers, volledig ingerichte open keuken ,badkamer, apart toilet, berging, en een zuid-gericht terras (10m²). Ref.P202
20 % verkocht

DE BETONNERIE

Natiënlaan 44
8300 KNOKKE
58 % verkocht

LA NATURALE

Zeedijk 38
8380 ZEEBRUGGE
Res. La Naturale. Buitengewoon nieuwbouwproject gelegen op de zeedijk, quasi met de voeten in het zand, en met de duinen in de tuin. Luxe afwerking met kwaliteitsmaterialen maken van dit exclusieve gebouw een pareltje. Staanplaats inbegrepen.

M VILLA'S

Kruindreef 5
8300 DUINBERGEN

NIEUWBOUW WONINGEN


8340 DAMME
Prachtig nieuwbouwproject in Sijsele-Damme, met uiterst centrale ligging vlakbij de Tennis- en Golfclub van Damme, op een zucht van Brugge en Knokke-Heist. Dit project biedt 4 nieuwbouwwoningen met 3 of 4 slaapkamers, afgewerkt met de meest kwaliteitsvolle materialen. Aangename woonkamer met open keuken. 3 à 4 slaapkamers, badkamer en mogelijkheid tot installeren douchekamer. Ruime tuin met privé-toegang tot garage. Ideaal als investering of starterswoning! Prijzen vanaf € 239.000. Bezoek de modelwoning!
100 % verkocht

Niet gevonden wat u zocht? Blijf op de hoogte van ons aanbod. Klik hier.